Jul och nyårs fin :)

Jul och nyårs tips!

Passa på att inhandla lite ny makeup till dig själv eller någon du tycker om. Vi har 30 % på allt smink och nu även 50 % på alla lösögonfransar. Perfekt till nyår!
            
                                                            

Här kommer lite tips på hur du sätter dit fransarna:


Börja med att försiktigt ta upp fransen med en pincett. Håll den ovanför fransraden, sätt inte fast den utan se om den är för lång och ifall du behöver klippa av den.



För att fransarna ska passa alla sorts ögon, är de oftast för långa och behöver klippas lite på bredden för att passa just ditt öga. Klipp om du behöver och kolla igen om bredden är bra.

 

För att det ska bli ett snyggt resultat, fast du är ovan, så lägg en eyeliner kant närmast dina fransar, då syns det inte om lösfransen hamnar någon millimeter snett. Plus att det ser ut som om du har tjockare fransar!

 

Ta ut lite lim på handryggen eller en folie bit. För frans kanten, på lösfransen över limmet använd pincetten när du håller i fransen, blås lite på limmet för det ska vara klibbigt.

 

 Nu kan du sätta fast fransen, så nära din egen frans kant som möjligt, börja från den ena sidan och pressa sedan fast fransen, lätt och försiktigt.

 

 

 

 

Gör om samma procedur, med ditt andra öga. Snyggt och enkelt! Om du vill kan du böja fransarna försiktigt med fransböjare, efter att limmet torkat, ngn minut. Du kan även lägga på lite mascara, för att förhöja looken, till fest!


Makeover!


 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu